Om Isostar


ISOSTAR, eksperter og markedsførende i Europa, inden for sportsernæring. ISOSTAR er grundlagt i Schweiz i 1977, da Dr. Wagner, udviklede den første sportsdrik til atleter.

Den nuværende vifte af Isostar, er frugten af mere end tre års erfaring og bevidst forskningsindsats, på området indenfor væske, og energikosttilskud til sportsudøvere.

Isostar har et meget stærkt produkt, der opfylder de skrappe krav fra nutidens udholdenhedsatleter, nemlig god smag, nem håndtering og høj funktionalitet. Kliniske undersøgelser viser, at effekten fra Isostars produkter, kan give en forbedret ydeevne. For altid at være på forkant med udviklingen af effektive koststilskud, arbejder Isostar med sine egne eksperter (ernæringseksperter, læger og forskere). Derudover arbejder Isostar også med førende forskere og universiteter i sports medicin. Et eksempel er det ernæringsmæssige forskningscenter, University of Limburg.

Isostar har et imponerende netværk af eliteidrætsudøvere, der repræsenterer forskellige sportsgrene rundt omkring i Europa: marathon, triathlon, cykling, adventure racing osv. 
hvor regelmæssige drøftelser, og evalueringer af produkter, er lavet regelmæssigt, baseret på den enkelte atlet og sportens unikke krav. 
 
Vores værdier og anti- doping
Med vores "Clean engagement " garanti har vi i Isostar, en samlet tilgang til social og miljømæssig ansvarlighed. Altså hele processen fra produktion til forbrug. 
Desuden bærer vores emballage øko- emballage logoet. Vores forretning er baseret på en række kvalitetsmål og værdier, vedrørende anti - doping, miljø, sundhed og 
social ansvarlighed.